Dinlendiren Kitaplar

Uluslararası Genç Derneği çatısı altında faaliyetlerini 2017'den bu yana devam ettiren Aşina Kitap, bugüne kadar birbirinden güzel 18 kitap yayınladı. Sevilen yazarlardan Mehmet Lütfi Arslan, Taha Kılınç, Mehmet Dinç, Rabia Broadbeck, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Mesut Kaya, Hatice Sarı Tan, Yusuf Temizcan'ın kitapları yayınlanmıştı, yepyeni kitaplarla yolculuğuna devam edecek.

Hem dünyada hem de Türkiye'de hızla gelişen kitapların seslendirilmesine Genç Derneği de katılmak istedi. Özellikle görme engelli kardeşlerimizin için çok faydalı olacağını düşündüğümüz, yollarda kitaplardan ayrı kalmak istemeyenler için kolaylık olacağını umduğumuz sesli kitaplara Genç Derneği'nin sitesinden ulaşılabiliyor.

İlk etapta Mehmet Dinç'in Bırakma Kendini ve Taha Kılınç'ın Kırmadan İncitmeden kitapları seslendirildi. Aşina sesli kitaplara ayrıca Genç TV Youtube hesabından, Apple Podcast'ten, Spotiyf'dan ulaşılabiliyor.

Sesli Kitapları dinlemek için şu bağlantıya tıklayın: AŞİNA SESLİ KİTAPLAR