Alternatif Vakit Okulu Katılımcıları Belli Oldu

Genç Derneği, sosyal sorumluluk projelerinde yer almak; faaliyet ve proje hazırlama ve icra süreçlerinde yetkinleşmek, insan ilişkilerini geliştirmek ve vaktini kıymetlendirmek isteyen gençler için hazırlanan yeni programımız Alternatif Vakit Okulu'nun başvuru sonuçları belli oldu.

Uzun soluklu ve nitelikli program vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemizi hazırlarken genç arkadaşlarımızla nasıl daha kuvvetli, daha içten bir bağ kurabiliriz sorusunun cevabı üzerine çalıştık. Değerlendirme sürecinde tüm formlar özenle okundu. Belirlediğimiz değerlendirme şartları üzerine detaylıca konuşuldu. Oldukça titiz ve adaletli bir yaklaşımla çalıştığımız bu sürecin sonunda, Alternatif Vakit Okulu kapsamında birlikte olacağımız arkadaşlarımız belirlenmiş oldu.

Gönlümüz başvuran ve emek vermeye talip her arkadaşımız ile yol yürümeyi çok istese de mecburen belli bir kısıtlamaya gitmek durumundaydık. Doğrusu GENÇ ailesi olarak en çok bu gibi zamanlarda üzülüyoruz, çünkü gönlümüz kimsenin dışarıda kalmasına, yapılacak olan etkinliklerden istifade etmemesine razı olamıyor. Programın hususiliği ve sınırlılığı gereği, en hakkaniyetli seçimi yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdi arkadaşlarımız.

Fakat şunu bilmenizi isteriz ki Genç Derneği'nin sizin ilginizi çekebilecek farklı sahalarda da birçok programı var. Alternatif Vakit Okulu'na gelemeyen arkadaşlarımızı özellikle bu programlara davet etmek isteriz. İlişki ve iletişim içinde olmayı, yürekten arzu ederiz. Programımıza katılmaya hak kazanan arkadaşlarımızın isimleri aşağıda yer almaktadır. Kendileri ile kısa bir süre içinde irtibata geçip detayları paylaşacağız.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz, selam ile...

HANIMEFENDİLER

Ayşe Beyza Dursun