Kudüs’te İftarlar Sizinle GENÇ’leşsin

Uluslararası GENÇ Derneği ve Genç Aktivistler, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan sevincini Kudüs’e birlikte götürüyor. Kuşatma altındaki mazlum Filistinli kardeşlerimizin sofraları sizlerin desteğiyle şenleniyor, mahzun yüzlerde yaptığınız yardımlarla güller açıyor.

Bizler güven dolu evlerimizde iftarlarımızı açıyor, eş, dost, arkadaşlarımızla bir arada bulunmanın huzurunu yaşıyoruz. Halbuki Filistinli kardeşlerimiz her gün, Siyonist İsrail askerlerinin çeşitli zulümleriyle yaşamak zorunda kalıyor. Bu zulümler Ramazan ayında çoğu defa artıyor. İnsanlığın yüzünü kızartan bu zulüm karşısında vicdanlar kan ağlıyor.

Bu kutlu zaman diliminde mazlumların sofrasını hep birlikte donatalım, onların mücadelesine hep birlikte ortak olalım. Saatlerimizi Kudüs’e ayarlayalım, ayarlayalım ki gönlümüzü Kudüs’ün manası kaplasın, şairin ifadesiyle ayaklarımızı “Kudüs gücü” sarsın.

Son olarak şunu hep birlikte haykıralım:

Filistin halkı yalnız değildir ve hiçbir zaman da yalnız olmayacaktır!

Bir Kişilik İftar Bedeli: 100 TL
Kumanya Bedeli: 500 TL
Bayram Harçlığı: 100 TL

EFT veya Havale ile Bağış için: Uluslararası Genç Aktivistler Derneği

Türkiye Finans IBAN: TR4900 2060 0053 0250 2143 0001

Online Bağış için: bagis.gencaktivistler.org.tr/

Açıklama kısmına “GENÇ” yazmayı unutmayın.

İletişim: 0549 289 89 86