Yollar Benim Umudumdur / Genç Derneği

• Cuma | 3 Kasım 2023
“Kara Sevdaya Düştük Seferdeyiz” Afrika Projesi Konferansı

Uluslararası Genç Derneği (UGED) olarak, Türkiye’nin Afrika’ya bağlandığı kardeşlik köprüsünü inşa edecek ve Afrika’ya uzanan birer dost eli olacak gönüllülerimizi “Kara Sevdaya Düştük Seferdeyiz ” adını verdiğimiz projeyle Türkiye’den 20 üniversite öğrencisini, Afrika’da imar çalışmalarında yer almak üzere gönül coğrafyalarına gönderdik. Projemiz, Senegal, Gana, Uganda ve Tanzanya’da yapılan çalışmalarla bölgedeki ihtiyaçlara katkı sağlayarak ve fark oluşturmuştur.

Projemize katılan ve gittikleri ülkelerde gerçekleştirdikleri çalışmalarındaki tecrübelerini aktarmak üzere üniversite öğrencilerimizden Hamza Erfidan Senegal’i, Hüseyin Aslan Tanzanya’yı, Metin Fişne ise Uganda’yı anlatacak. Onların şahit oldukları durumlar ve edindikleri tecrübe ve kazanımlarını dinlemek üzere programımıza siz kıymetli misafirlerimizi bekleriz.
Tarih: 3 Kasım 2023
Saat: 19.00’da
Mekan: Uluslararası Genç Derneği
Katılmak için Başvuru Formu‘na tıklayınız.