Uluslararası Genç Derneği Staj Programı

• Pazar | 28 Nisan 2024
  • Tüm gün

Uluslararası Genç Derneği olarak, gençleri küresel ölçekte farklı kültürleri deneyimlemeye ve uluslararası ilişkiler alanında becerilerini geliştirmeye teşvik ediyoruz. Staj programımızla, öğrencilere veya yeni mezunlara unutulmaz bir deneyim sunmak için heyecanla bekliyoruz.

Staj programımız, çeşitli alanlarda gelişime açık bireylere fırsatlar sunmaktadır. Yazı işleri, röportaj, video çekim, kurgu, grafik tasarım, farklı dillerde çeviri, tashih, podcast, kitap-makale seslendirme ve organizasyon yönetimi gibi alanlarda kendinizi geliştirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

Başvurularımızı, 18 Haziran tarihine kadar kabul etmekteyiz. Staj programımız, 3 Temmuz tarihinde başlayacak ve 3 Eylül tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak için web sitemizdeki başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.

Staj programımıza başvurabilmek için aşağıdaki şartları karşılamalısınız:

18-25 yaş arasında Lisans veya yüksek lisans öğrencisi olmak veya mezun olmuş olmak.
İlgili alanda öğrenim görmek veya ilgili deneyime sahip olmak.
Ekip çalışmasına yatkın olmak ve iletişim becerileri gelişmiş olmak.
Uluslararası Genç Derneği olarak, geleceğin dertli liderlerini yetiştirmek ve uluslararası vizyoner bir gençlik kültürü için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Başvurunuzu yapmak için Başvuru İçin Tıklayınız

Sorularınız için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Bu heyecan verici fırsatı kaçırmayın ve Uluslararası Genç Derneği’nin büyük ailesine katılma şansını yakalayın!