Osmanlı Türkçesi Kursu / Genç Derneği

• Salı | 7 Kasım 2023

Osmanlı Türkçesi Kursu

Genç Derneğinde Osmanlı Türkçesi dersleri başlıyor!

Kadim medeniyetimizin yadigarlarından birisi olan Osmanlı Türkçesini öğrenip tarihi gazete, kitap, belge, mezar taşı, kitabe gibi eserleri okuyarak ecdadımızla bağ kurmak adına Hayrat Genç ile Genç Derneğimizin ortak çalışması olan Osmanlı Türkçesi kursu başlıyor.
Kişi bildiği kelime sayısı kadar düşünebilir ve konuşabilir. Kadim kelimelerimizi öğrenip günlük dilimizde tekrar kullanmaya başladığımızda düşünce ufkumuzun ne kadar geniş ve kullandığımız Türkçemizin ne kadar zenginleştiğinin farkında olacağız. Bunları, okuduğumuz eski eserlerde denk geldiğimiz kelimelerle tanıştıkça, kullanmaya başladıkça kelime hazinemize attığımız tohum filizlendiğinde farkına varacağız. Bunun en etkili yolu Osmanlı Türkçesini okuyabilmekten geçer.
Osmanlı Türkçesi derslerimizin detayları aşağıda yer almaktadır.
Her Salı Saat: 15.00’te
Yer: Uluslararası Genç Derneği
Ders başlangıç tarihi: 7.11.2023
Derslerimiz erkeklere yöneliktir ve ücretlidir.
Başvuru son kayıt tarihi: 05.11.2023
Katılmak için tıklayınız.