Kurgu ve Çekim Eğitimleri 📽️

• Çarşamba | 19 Temmuz 2023 to Çarşamba | 26 Temmuz 2023
  • Tüm gün

Sosyal medya, çekim ve kurgu alanında meraklı mısınız? O zaman harika bir fırsat sizleri bekliyor! Uluslararası Genç Derneği olarak, sizler için özel olarak düzenlediğimiz Kurgu ve Çekim Eğitimleri ile yeteneklerinizi geliştirmeye davet ediyoruz!

🎥 Eğitimlerimiz, sinema ve görsel sanatlara ilgi duyan tüm beyefendilere yönelik!

📆 Tarihler: Her Cuma ve Cumartesi

🕒 Saat: 15.00 – 18.00

🏢 Yer: Uluslararası Genç Derneği

⏳ Son başvuru: 26.07.2023

Eğitmenimiz, alanında deneyimli ve başarılı Muhlis Osman Şengil, sizlere rehberlik edecek. Sosyal medyada görsel anlatımın inceliklerini ve kurgu tekniklerini öğrenecek ve kendi projelerinizde uygulama fırsatı bulacaksınız!

Bu eşsiz deneyimi kaçırmamak için [Başvuru Linki] üzerinden başvurunuzu yapmayı unutmayın. 🚀

Detaylı bilgi almak ve sorularınızı sormak için [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.