Gönüllü Olmaya Davet Ediyoruz!

• Çarşamba | 8 Mayıs 2024
  • Tüm gün

10 ilde yıkıma yol açan büyük depremler yaşadık. Kaybımız ve acımız büyük. Fakat Genç Gönüller olarak acımızı yaşarken “Ne yapmalı?” sorusunu sormaktan da geri durmadık.

Bir Gönüllü Seferberliği başlattık! Akabinde dernek merkezimizde Afet Koordinasyon Üssü kurduk! 10 ildeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını ve sahada çalışan ekiplerin durumlarını anlık takip ediyor, teyit alıyor, sahada koordinasyonu sağlıyoruz! Gönüllülerimizle hem sahada hem koordinasyon üssünde aktif görev alıyoruz! Seni de bu gönüllülüğe davet ediyoruz!

“Deprem felaketini dindirmek için ben ne yapabilirim?” diyorsan formu doldur ve seninle iletişime geçmemizi bekle! Sen, ben, BİZ var isek zorlar kolay, göğüsler genişleyecektir…