Gönül Elçileri Konuşuyor

• Cumartesi | 12 Ağustos 2023
  • 19:00
  • Minkarizade Medresesi / Uluslararası Genç Derneği

Uluslararası Genç Derneği olarak, “Gönül Elçileri Konuşuyor” programımızın heyecanla beklenen ikinci serisiyle sizlerle buluşuyoruz.

Bu özel etkinliğimizde, ülkemizin yurtdışında önde gelen kurumlarında görev yapan büyükelçiler, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, danışmanlar ve ticaret profesyonelleri gibi konuklarımızı ağırlayarak, çalıştıkları coğrafyada karşılaştıkları meseleleri ele alacağız.

Afrika, Balkanlar ve Asya ülkelerinde yaşayan gönül elçilerini, Minkarizade Medresesi’nde misafir etmekten gurur duyacağız. İlk programımızı, Darüsselam Büyükelçisi Dr. Mehmet Güllüoğlu beyefendiyle birlikte gerçekleştireceğiz. 12 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00‘da, Doğu Afrika ve özellikle Tanzanya üzerine yapılacak söyleşiyle başlayacak olan bu seriyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

“Bizim gönül coğrafyamızın sınırları yoktur.” anlayışıyla yola çıkarak, ülkemizin yurtdışındaki konumunu, bölgeye yönelik projeleri, gençlik faaliyetlerini ve insani yardım çalışmalarını bu program kapsamında ele alacağız. Aynı zamanda yeni dönemde bölgede gerçekleştirilebilecek projeler ve faaliyetler hakkında da düşüncelerimizi paylaşarak, beyin fırtınası yapma fırsatını yakalayacağız.

Bu buluşmaya herkesi bekliyoruz. Siz de aramıza katılarak, gönül coğrafyamızın sınırlarını zorlayan etkinliğimize katkı sağlayabilirsiniz.