Geleneksel Okçuluk Eğitimi/Genç Derneği

• Çarşamba | 8 Kasım 2023

Geleneksel Okçuluk Eğitimi

Okçuluk, insanlık tarihinin en eski ve en heyecanlı sporlarından biridir. Medeniyetimizin yapı taşını oluşturan okçuluğun tarih sayfalarında kalmadığını gösterip günümüz modern şehir hayatında da tecrübe etme imkanı sunuyoruz. Bunun vesilesiyle katılımcıların dikkat ve konsantrasyonlarının gelişimlerine katkı sağlamakla birlikte; zihin ve stratejinin yanı sıra kas, eklem ve tendonlarıyla koordineli halde hem zihni hem bedeni bir spor olduğunu burada tecrübe edebilecekler.

Okçuluk kursuna katılarak, hem spor yapacak hem Türk kültürünün zengin mirasına sahip çıkacaksınız. Olimpiyatlarda iftihar edeceğimiz nice Mete Gazoz’dan birisi belki de sizsiniz. İçinizdeki cevheri çıkarmanın, okçulukla tanışmak ve hemhâl olmanın tam zamanı.
Başlangıç tarihi: 8 Kasım 2023
Yer: Uluslararası Genç Derneği
Son Kayıt Tarihi: 05.11.2023
Gerekli materyaller katılımcılarımıza sağlanacaktır.
Her çarşamba 16.00-18.00 Hanımefendiler, 18.30-20.30 Beyefendiler
Kursumuz ücretlidir.
Katılmak için Başvuru Formu‘na tıklayınız.