Dericilik Atölyesi / Genç Derneği

• Cumartesi | 4 Kasım 2023

Dericilik Atölyesi / Genç Derneği

Deri cüzdanlar, deri çantalar, deri kartlıklar… Hepsinin kendine has bir güzelliği ve inceliği var. El emeği olması, her bir dikişinin özenle yapılmış olması kıymetli kılıyor her birini. Dericilik atölyesinde; deriyi işleme sanatını, deriye nasıl şekil verileceğini, nasıl boyanacağını, nasıl dikileceğini, nasıl süsleneceğini tecrübe edeceğiz.

HNH Leather Kurucusu Sayın Huzeyfe Büyükkal önderliğinde yapılacak dericilik atölyesine katılanlar kendi elleriyle deriden güzel ve kullanışlı ürünler yapmayı öğrenirken diğer yandan da içlerindeki hayal gücünü ve üreticilik becerilerini geliştirecek bir fırsat olacaktır. Kişinin elinin değdiği, ona zaman ve emek vererek meydana çıkardığı ürün onunla ünsiyet kurmasına vesile olacak böylelikle yaşadığımız bu tüketim çağında kullan-at ürünlerinin yanındaki kıymetinin farkını bilerek onu kullanmasını sağlayarak düşünce ufkuna da tesir edecektir.

4 Kasım Cumartesi Saat 12.00’de tek seferlik olarak gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Genç Derneği’nde yapılacaktır.

Atölyemiz ücretli ve erkeklere yöneliktir.

Dericilik atölyesi için gerekli olan tüm materyaller katılımcılarımıza sağlanacaktır.

Katılmak için Başvuru Formu’na tıklayınız.