Değer Odaklı Aile / Genç Mekan

• Cumartesi | 13 Mayıs 2023

Aile; değerlerin edinildiği birincil yerdir.

Çocuklu ve ebeveynlik döngüsü içerisinde, doğduğumuz aileden getirdiğimiz kültürel kodlar yahut radikal kararlar ile küçük ailemize yeni kattığımız değerlerin harmanlanmasında ortaya çıkan sonuçların ne kadar farkındasınız?

Yaşadığımız toplumun içinde kazandığımız kök değerler, doğduğumuz aileden taşıdığımız değerler, partnerimizin değerleri ve daha fazlası sizce zenginlik midir yoksa pastörize edilmesi gereken bir değerler topluluğu mu?

Değerlerin aktarılmasında büyük rol oynayan sözlü kültür; her yeni kişide farklı bir anlatım ve anlam kazanır.

Peki siz kendi değerlerinizin aktarımında nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

Değerlerin en kadimi ailenin manevi ve ruhsal oluşumunu konuşacağımız “Değer Odaklı Aile” programımız 13 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de Klinik Psikolog Hatice Rümeysa Işık ile Genç Mekan zoom platformunda.