İLEM’den Genç Derneği’ne Kurumsal Ziyaret

İLEM Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet, kurumsal ziyaretler kapsamında Genç Derneği’nde görüşme gerçekleştirdi.

Lisans ve lisansüstü çalışmalarıyla bilinen İlmi Etüdler Derneği (İLEM) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Macit, yönetim kurulu üyeleri Asiye Şahin, Meryem Çapun ve İLEM Genel Sekreteri Yusuf Temizcan, kurumsal anlamda iş birliği ve kurumlar arası ilişkileri geliştirmek amacıyla Uluslararası Genç Derneği’ne (UGED) 1 Ekim’de ziyaret gerçekleştirdi.

İLEM heyetini UGED Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar, genel sekreter Taha Süha Şimşek, kurumsal iletişim koordinatörü Furkan Özkul ve Genç Gönüllüler Koordinatörü Ömer Taha Bayrak karşıladı.

UGED Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar, dernek çalışmaları ve derneğin kurumsal tecrübeleri hakkında İLEM heyetine bilgi verdi. Abdulkadir Macit ise İLEM’in mevcut çalışmaları hakkında bilgi verirken, UGED ile kurulabilecek iş birliklerine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Abdulkadir Macit, İLEM Yayınlarından çıkan son çalışmaları UGED Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar’a takdim ederken akademik çalışmalar ve STK faaliyetlerine ilgi duyan gençler konusunda karşılıklı yönlendirmelerin yapılabileceğini vurguladı.

Ayrıca Türkiye’deki STK’ların ve STK geleneğinin nasıl anlaşılması gerektiğinin de müzakere edildiği toplantı karşılıklı hediyelerin ardından sona erdi.