Akaid Okulu İkinci Dönem Ödüllü Yarışması Sonuçları Açıklandı!

Uluslararası Genç Derneği ve Hayrat Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen süren Akaid Okulu’nun birinci dönemi pazar günü itibariyle sona erdi. Toplamda 1.809 başvuru oldu, 8.120 izlenme gerçekleşti.

Ayrıca Akaid Okulu’nun birinci dönem yarışmasının sonuçları açıklandı. Ödüllerimizi, ilk 10’a giren katılımcılarımız için belirlemiştik ancak puanların yakın olması dolayısıyla hediyelerimizi, 12 katılımcımıza göndermiş olacağız. Ödül kazanan isimlerin listesi aşağıdadır:

1- Rabia Kübra Yıldız / 88

2- Eslem Zeynep Atabey / 88

3- Sedef Küçükmimar / 84

4- Ahmet Çalık/ 84

5- Rüveyda Güler / 84

6- Seher Kaplan / 84

7- Şeyma Şahin / 84

8- Feyzanur Ay / 80

9- H. K. Onurlu / 80

10- Hasan Sezai Özgün / 80

11- Kübra Barutçu/ 80

12- Şerife Nur Altınel/ 80

Ödüller en kısa zamanda sahiplerine ulaştırılacaktır.

Yarışmanın soru ve cevaplarına aşağıdaki buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Katılımcılarımız, aldıkları puanlara buradan ulaşabilirler.

Akaid Okulu’nun ikinci dönemine ilişkin planlamamızı yaptıktan sonra sizlere bilgi vereceğiz.

Tüm katılımcılarımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.