50 Soruda Suriye Özel Bülteni

Suriye’de yıllardır devam eden büyük bir dram var. Türkiye hem devlet olarak hem de millet olarak sürecin başından beri merhametle, fedakârca yaraları sarmaya çalıştı, çalışıyor. Dernekler, vakıflar, sivil toplum kuruluşları, bu anlamda kâh öndeler kâh adeta isimsiz kahramanlar gibi birçok detayı güzelleştirmek adına azimle koşturuyorlar.

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’ndan İbrahim Uyar Beyefendi ile bölgede gerçekleştirilen insani yardım faaliyetlerini ve merak edilen bazı soruları konuştuk.

Genç arkadaşlarımızın sorularına, bölgedeki faaliyetlerin koordinatörlüğünü yapan İbrahim Bey samimi cevaplar verdi. Hazırlanan bültenin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Son olarak, yaşanan felaketlerden geriye büyük acılar kaldı, sorumluluklarımızı hatırlatma bağlamında bültenimiz ne kadar kişiye ulaşırsa o kadar iyi olur diye düşünüyoruz. Diğer yandan, bu hassas mevzuyla ilgili kamuoyunda çokça kötü niyetli haberler, algı operasyonları söz konusu. Bizler daima insanlığın, vicdanın, merhametin, kardeşliğin ve fedakârlığın safında duracağız, bu anlamda iyiliklerin çoğalması için desteğinizi bekleriz.

Bültenimizi şu linkten inceleyebilir ve indirebilirsiniz: http://genc.in/suriyebulteni