Rabia Kübra Sevinç

2021 senesinde Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi ön lisans Grafik Tasarım Bölümüne devam etmektedir. Gönüllülük çalışmalarını çeşitli sivil toplum kuruluşları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yapmıştır. Gönüllülük hayatında üniversite topluluk başkanlığıyla beraber ulusal projelerde görev almıştır. Lisans yıllarındayken “Gönül Coğrafyamız Afrika” projesini gerçekleştirmiştir. 2019-2020 yılları arasında Temel Sinema Eğitimi almış, bu alanda kendini geliştirmeye devam etmektedir. Uluslararası Genç Derneği çatısı altındaki Genç Mekan’da Gönüllüler Koordinatörlüğü yapmıştır. Aslında tam bir Afrika virtüözü olacakken son anda aldığı bir karar ile Genç Mekan’da Sosyal Medya ve Grafik Tasarım Sorumlusu olarak göreve başlamıştır.