Uluslararası GENÇ Derneği’nde Bayrak Değişimi

• Salı | 16 Ağustos 2022
  • Tüm gün

2014 yılı itibariyle Uluslararası GENÇ Derneği Başkanlığını sürdüren Süleyman Ragıp Yazıcılar, görevi yeni başkan Yahya Uyar’a devretti.

Süleyman Ragıp Yazıcılar yeni Yönetim Kuruluna başarı ve tebriklerini iletirken sonraki çalışmalar için desteğini ve gayretini sürdüreceğini ifade etti. Derneğimizin yeni Başkanı Yahya Uyar ise, “Derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği olan, taş taş üstüne koyan, gecesini gündüzüne katan başta kurucu başkanımız Mehmet Lütfi Arslan ve Süleyman Ragıp Yazıcılar olmak üzere yönetim kurullarında bulunan ve aktif bir şekilde vazifeyi üstlenenlere teşekkürü bir borç biliriz. Yeni dönemde aldığımız sorumluluk ve mesuliyeti en iyi şekilde temsil etmek ve ileriye taşımak adına kadromuzla gayret içerisinde olacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu anlamda tüm mensup ve gönüllülerimizin desteğine, fikrine ve duasına çokça ihtiyacımız var.” diyerek görüşünü ifade etti.

Uluslararası Genç Derneğimizin yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunu bilgilerinize sunar, hayırlara vesile olmasını dileriz.