Şerlerin Yaratılış Hikmetini Doğru Anlamak

• Pazar | 28 Mart 2021
  • 15:00

İyi-kötü her şey Allah tarafından yaratılmıştır. İnsan iyiliği anlamlandırırken; kötülükler konusunda zaman zaman soru işaretleri oluşabilmektedir. Akaid Okulu’nun üçüncü haftasında konuğumuz Muhlis Körpe. Konumuz ise; “Şerlerin Yaratılış Hikmetini Doğru Anlamak”. Kötülüğün yaratılışındaki hikmeti konuşacağımız dersimize Akaid Okulu’na başvuran tüm katılımcılarımız davetlidir.

Akaid Okulu’na başvurmak için tıklayınız.

AKAİD OKULU

Uluslararası Genç Derneği ve Hayrat Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilecek Akaid Okulu kapsamında, gençlerin imâni ve itikadi temel meselelerde bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Çevrimiçi gerçekleşecek olan Akaid Okulu’nun ilk dönemi, toplamda 6 hafta sürecektir. Her hafta bir ders söz konusu. Akaid Okulu’nun ikinci dönemi ile ilgili yeniden duyuruda bulunulacaktır. (Tüm dersler 60 dakika ders ve 30 dakika soru cevap olarak planlanmıştır.)