Kariyer Mutfakta Başlar – Mart 2020

• Cumartesi | 26 Eylül 2020
  • İSAR Fıstıkağacı, Selamiali, Fıstık Ağacı Sokağı, No: 22 Üsküdar (Fahreddin Tivnikli Camii arkası)
  • +90 216 532 00 41

Kültürümüzde yeme içmenin salt karın doyurma amacı ile yapılmadığını biliyoruz. Yemeğin birleştirici gücünün farkındayız. Yemek yapmak ve ikram etmek sevgiyi göstermenin, kaynaşmanın, bağları kuvvetlendirmenin yollarından biri.

Modern hayatla beraber mutfakların metrekareleri küçülmekle kalmadı mutfaksız evler tasarlanmaya başladı. Modern insan kariyer odaklı bir hayat tarzı benimsiyor artık. Kariyer basamaklarını tırmanırken mutfağa uğramak vakit kaybı olarak görülüyor.

İşte tam bu noktada bizler “Kariyer Mutfakta Başlar” diyoruz.

Hatice Özdemir Tülün ile mutfak atölyemizde verimli bir sohbet eşliğinde yemeklerin algoritmalarını çıkaracak, çeşitli kombinasyonlarla geleneksel ve günümüz yemeklerini hep beraber hazırlayacağız.

Ne yaparsam yapayım anneminki gibi olmuyor dememek için Kariyerimizi Mutfakta başlatıyoruz.

Not: Kariyer Mutfakta Başlar isimli mutfak atölyemiz Mart ayında bir defa yapılacaktır. Meşhur Portakal Ağacı’nın kurucusu ve Lokma Dergisi editörü Hatice Özdemir Tülün ile samimi bir ortamda hem muhabbet edecek hem yemek yaparken mutfağın inceliklerine vakıf olacağız. Sonrasında hoş sohbet eşliğinde ortaya çıkan leziz yemekleri birbirimize ikram edeceğiz. 😉

Sürprizlerle dolu bir atölye seni bekliyor! Atölye ücreti 50 TL’dir.

Sağlıklı bir planlama için lütfen kayıt yaptırınız. Kontenjan sınırlıdır.

Son Başvuru Tarihi: 24 Mart Salı

Hatice Özdemir Tülün Kimdir?

1980 Ankara doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı mezunu. Aynı zamanda aynı üniversitede İşletme ve Yönetim dersleri aldı. Öğrencilik yıllarında başladığı çalışma hayatında Kurumsal Marka Yöneticiliğine yükseldi. 2003 yılında Türkiye’nin ilk yemek blogu Portakal Ağacı’nı kurdu. Portakal Ağacı kısa bir sürede ayda 2 milyon ziyaretçi alan en tanınmış sitelerden biri haline geldi. Halen Albayrak grubu ile Portakal Ağacı’ndan “Lokma” isimli yemek dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini sürdürmektedir. Edebiyat ve çocuk alanına olan ilgisini hiçbir zaman kaybetmedi, bu ikisini birleşimini halen TRT Çocuk Dergisi Genel Müdürlüğü görevinde sürdürmektedir. 2017 Kasım’ında ilk çocuk kitabı “Ormanın En Sıradan Ağacı” yayınlanan yazarın asli görevi eşiyle beraber 3 çocuklarına doğru bir örnek olabilmeyi başarabilmektir.