Akaid Okulu’nun İkinci Dönemi Başlıyor

• Cuma | 11 Haziran 2021 to Cuma | 2 Temmuz 2021

Uluslararası Genç Derneği ve Hayrat Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen Akaid Okulu’nun ikinci dönemi başlıyor. Altı hafta süren okulun ilk döneminde birbirinden değerli hocalarımızı ağırladık, derslerimizi bugüne kadar yaklaşık 20 bin kişi izledi. Yapılan derslerdeki amacımız gençlerin imâni ve itikadi temel meselelerde belli bir bakış kazanmalarıydı.

Akaid Okulu’nun 13 Haziran Pazar günü başlayacak ikinci dönemi -haftada iki gün ders olacak şekilde- dört hafta sürecek. Değerli hocalarımız bizlerle inanca ilişkin meselelere dair birikimlerini paylaşacak. Eğer “ben de katılmak istiyorum” diyorsanız; gencdernegi.org adresinden başvurabilirsiniz. Tüm dersler 60 dakika sunum, 30 dakika soru cevap olarak planlanmıştır.

Akaid Okulu kapsamında alanında ehil isimler tarafından verilecek dersler şu şekilde;

• Prof. Dr. Cağfer Karadaş – Günümüz Dünyasında Melek İnancı
• Dr. Adem Ergül – İmanı Güçlendirici Bir Vasıta Olarak Evradu Ezkar
• Dr. Murat Kaya – Peygamberlere İmanın Önceliği ve Önemi: Mucizeler ve Nübüvvet
• Prof. Dr. Ömer Çelik – Kuran’a İman
• Dr. Enes Çalık – Tarihte Tevhid Anlayışları ve Günümüze Yansımaları
• Ahmed Hüsrev Erdaş – Kadere İman: İnsan İradesi ve Hürriyeti Bağlamında

Akaid Okulu’na katılım ücretsizdir. Üç hafta boyunca cuma ve pazar günleri 21:30-23:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan derslere katılmak isteyenlerin kayıt formunu özenli bir şekilde doldurması gerekmektedir. Çevrimiçi ders bilgileri katılımcılara SMS/Mail yoluyla bildirilecektir.

Not: Tüm derslerin sonunda ödüllü bir imtihan gerçekleşecektir.