AKAİD OKULU BAŞVURULARI SÜRESİZ UZATILDI!

• Pazar | 14 Mart 2021 to Pazar | 18 Nisan 2021
  • 15:00

Uluslararası Genç Derneği ve Hayrat Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilecek Akaid Okulu kapsamında, gençlerin imâni ve itikadi temel meselelerde bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Çevrimiçi gerçekleşecek olan Akaid Okulu’nun ilk dönemi, toplamda 6 hafta sürecektir. Her hafta bir ders söz konusu. Akaid Okulu’nun ikinci dönemi ile ilgili yeniden duyuruda bulunulacaktır. (Tüm dersler 60 dakika ders ve 30 dakika soru cevap olarak planlanmıştır.)

Sizlerden gelen yoğun talep üzerine Akaid Okulu başvuruları süresiz olarak uzatıldı.

Akaid Okulu kapsamında alanında ehil isimler tarafından verilecek dersler şu şekilde;

• Dr. Ayhan Mirza İnak; Niçin İman?
• Recep Said Yıldırım; Her Şey Allah’ın Varlığına Şahittir
• Muhlis Körpe; Şerlerin Yaratılış Hikmetini Doğru Anlamak
• Mustafa Topöz; Allah’a İman Peygamberlere İmanı Gerekli Kılar
• Mücteba Yıldız; Öldükten Sonra Başka Bir Hayat Var
• Muhlis Körpe; Kader – Hayat – İrade

Akadi Okulu’na katılım ücretsizdir. Pazar günleri 15:00-16:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan derslere katılmak isteyenlerin kayıt formunu özenli bir şekilde doldurması gerekmektedir. Çevrimiçi ders bilgileri katılımcılara SMS/Mail yoluyla bildirilecektir.

Not: Tüm derslerin sonunda ödüllü bir yarışma gerçekleşecektir.