Yurtdışı Projelerimiz

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Daire Başkanlığı (YTB) tarafından desteklenen, Uluslararası Genç Derneği (UGED) ve Azerbaycan Könüllü Gençler Derneği taraflarınca yürütülen "Geçmişin İzinde Geleceğe Yürüyen Gençlik Projesinde" yer alacak gönüllülerimiz belli oldu!

Azerbaycan ve Gürcistan`ı Kapsayan Geçmişin İzinde Geleceğe Yürüyen Gençlik Projesine Hemen Başvurun!

"Geçmişin İzinde Geleceğe Yürüyen Gençlik Projesi" tam adıyla yola çıktığımız bu projede gönüllülerimizi kültür elçisi olma yolunda tecrübe dolu bir program bekliyor.

Kara Kıta`ya Ab-ı Hayat Projesi`nin Gönüllüleri Açıklandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Uluslararası Genç Derneği tarafından yürütülen Gönüllü Girişimcilerden Kara Kıta`ya Ab-ı Hayat Projesi`nin katılımcıları belli oldu!

Afrika`da İkinci Yarı Başlıyor!

Afrika sevdasına düşmüş kardeşlerimize müjde! Yaz aylarını beklemek zorunda değilsiniz. Kasım ayında dört ülkeye sefer var…

Bal`kan Kardeşliği Projesi`ne Gidecek Gönüllüler Belli Oldu!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen, Uluslararası GENÇ Derneği (UGED) tarafıdan düzenlenen "Bal`Kan Kardeşliği" projesine katılacak gönüllüler belli oldu!