Genç Gönüllüler

HALİL İNALCIK OKUMALARI BAŞLIYOR

Uluslararası Genç Derneği`nin meraklıları bir araya getirmeyi amaçladığı "Meraklısına" serisi, Gökhan Gökçek yönetiminde gerçekleşecek "Halil İnalcık Okumaları" ile başlıyor.

KAFKAS İSLAM ORDUSU`NUN İZİNDE PROJESİNİN KATILIMCILAR BELLİ OLDU

Kafkas İslam Ordusu`nun Azerbaycan`a girişinin ve Azerbaycan`ın kurtuluşunun 100. senesinde Azerbaycan`a gidecek 40 gönüllü belli oldu. 2-10 Temmuz tarihleri arasında Azerbaycan ve Gürcistan`da bulunacak gönüllülerimiz listesi şu şekilde:

Genç Gönüllüler İslam Ordusunun İzinde

Kafkas Türkleri ve Müslümanları üzerinde Rus ve Ermeniler tarafından kurulan baskıyı kaldırmak ve Bakü`nün Türk şehri olarak kalmasını temin etmek adına tarihî bir rol ifa eden Nuri Paşa komutasındaki Kafkas İslam Ordusu`nun Bakü`ye girişinin 100. Yılında Genç Gönüllüler, Kafkas İslam Ordusu`nun izini sürüyor.

GENÇ VE BEYTÜLMAKDİS

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne bağlı Sultantepe Gençlik Merkezi ve Uluslararası Genç Derneği`nin öncülüğünde gerçekleştirilen Genç ve Beytülmakdis projesi başlıyor.

Alem-i İslam Sohbetleri Başlıyor!

Alem-i İslam Sohbetleri 22 Ekim Pazar günü saat 19.00`da yapılacak dönemin ilk buluşmasıyla başlıyor.