GENÇ Akademi

Fatih Andı; Âkif Kürsü Adamı Değil Meydan Adamıdır!

21 Mart Cuma günü Genç Akademi`de Prof. Dr. Fatih Andı ile "Çanakkale Savaşları ve Mehmet Akif Ersoy" üzerine çok faydalı bir söyleşi gerçekleştirdik. Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşimizden kalan notlar şöyle:

Fatih Andı GENÇ`te

GENÇ Akademi`de Cuma Söyleşileri tüm hızıyla devam ediyor! Geçtiğimiz hafta GENÇ Akademi olarak Yusuf Kaplan ile doyumsuz bir söyleşi gerçekleştirmiştik. Söyleşinin ardından, tuttuğumuz notlara şu linkten ulaşabilirsiniz: http://genc.in/lDa GENÇ Akademi`de bu haftanın konuğu ise Prof.Dr. Fatih Andı. Söyleşimizin konusu ise; Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Savaşları. Söyleşimiz, 21 Mart Cuma günü saat 18.30`da yapılacaktır. Müsait olan herkesi programımıza bekleriz.

Yusuf Kaplan; Bize Alim+Arif=Hakîm Lazım

Yusuf Kaplan ile Genç Akademi`de unutulmaz bir söyleşi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz Cuma (14.03.2014), saat 18:50`de başlayan söyleşimiz gece saat 00:00`da sona erdi. 5 saatlik bir söyleşi de olsa biz yine doyamadık, tadı damağımızda kaldı...

Yusuf Kaplan GENÇ`te

Cuma akşamları kimseye söz vermeyin! Çünkü GENÇ Akademi, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da Genç Dergi Üsküdar Şubesi`nde değerli bir ismi misafir ediyoruz. Bu haftanın konuğu: Yusuf Kaplan. "Medeniyet Fikri ve Öncü Kuşak" üst başlığı ile yapılacak söyleşimiz, 14 Mart Cuma günü saat 18.30`da gerçekleşecektir.

İhsan Kabil Bu Cuma Akşamı GENÇ`te

Genç Akademi`de her cuma günü gerçekleştirilen Cuma Konferansları`nda bu hafta İhsan Kabil ile "Türk Sinemasından Evrensele" adlı söyleşi gerçekleştirilecektir. Söyleşi 7 Mart Cuma günü saat 18:30`da Genç Dergi Üsküdar Şubesi`nde gerçekleşecektir. Vakti olan ve Cuma akşamlarını ihya etmek isteyen herkesi bu söyleşiye bekleriz.