Diğer Faaliyetlerimiz

UGED Gençlik Çalıştayında

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından Ankara`da düzenlenen gençlik yapılanması çalıştayına katılan UGED temsilcileri projelerinin sunumunu yaptı. Çalıştayda UGED`in teklife açtığı gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin bir çatı altında toplanması fikri bir sonraki çalıştayın ana gündem maddesi olacak. UGED Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ramazan Tak ve İbrahim Özkahyaoğlu`nun yanı sıra yaklaşık 30 STK temsilcisi katıldı.

GENÇ`te İftar Vakti!

Uluslararası Genç Derneği, Genç Gönüllüler iftarda buluştu. Genç, Ramazan`da kardeşliğin, paylaşmanın merkezi oldu. Uluslararası Genç Derneği, farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını iftarda ağırladı.

KOLAÇAN Çıktı!

Uluslararası Genç Derneği bünyesinde hazırlanan KOLAÇAN Dergisi yeni sayısıyla sizleri selamlıyor. İlk sayımızda, "Genç Kalmak İsteyen Türkiye`ye Gelsin!" demiştik. Şimdi de dünyaya seslenerek şöyle diyoruz:

GENÇ ve ADAM`ın İşbirliği Kuvvetleniyor

Uluslararası Genç Derneği (UGED) yönetim kurulu üyeleri Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi (ADAM) tarafından Kızılcahamam`da düzenlenen kampa katıldı.

Genç Derneği`nde Ortadoğu Konuşulacak

Ekonomist Murat Soycengiz 20 Eylül Cuma günü saat 19.00`da Uluslararası Genç Derneği`nde "Ortadoğunun Ekonomi Politiği ve Dünyaya Etkileri" başlıklı bir konferans verecek.