Diğer Faaliyetlerimiz

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek zirvede STK ve Dezavantajlı Gruplar bölümünde, "Dezavantajlı Grupların Korunmasında STK`ların Rolü" oturumunda UGED Kurucu Başkanı Mehmet Lütfi Arslan da moderatör olarak katılım gösterecek.

Proje Yazımı, Eğitimi ve Denetimi Programı

Proje Yazımı, Eğitimi ve Denetimi hakkında aklınızdaki soruların cevapları bu programda..

Proje Yönetimine Mesnevi Bakış Açısı!

Hayırda Yarışmaya, Projeler Yazmaya Var mısın?

Sorumlu Sosyal Medya Seferberliği

Uluslararası Genç Derneği olarak, özellikle genç çevrelerde yaygın olarak kullanılan sosyal medyanın bilinçli ve daha etkili kullanılması için 2014-2015 eğitim döneminde 8 farklı şehirde çalışma başlatıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Sorumlu Sosyal Medya Seferberliği" Projesi çerçevesinde gençliğe farkındalık oluşturmak isteyen sivil toplum kuruluşları, gençlik alanında çalışmalar yapan topluluklar, dernekler ve kulüpler ile bir araya geliyoruz ve sorumlu bir sosyal medya inşası için çalıştaylar düzenliyoruz.