Bu Yaz GENÇ’te Takılmak İster misin?

GENÇ Derneği olarak, yaz aylarını nitelikli bir şekilde değerlendirmek isteyen genç dostlarımız için güzel bir haberimiz var.

Dergicilik, yazı işleri, röportaj, muhabirlik, video çekim, kurgu, animasyon, grafik tasarım, farklı dillere çeviriler, tashih, kitap seslendirme, etkinlik düzenleme, sosyal medya içerik yöneticiliği, çizim, karikatür, illüstrasyon vs. gibi alanlarda yeteneklerinizi bizimle paylaşmaya var mısınız?

Üsküdar merkezde yer alan derneğimize haftada birkaç gün bizzat gelip gidebilirsiniz ya da uzaktan katkılar sunabilirsiniz.

İlk etapta 13 Temmuz ile 13 Eylül arası olacak planlamalar, sonrasında uzun vadeli yol yürüme adımları atacağız birlikte.

“Varım” diyen genç dostlarımız için iki teklifimiz var, dilediğini seçebilirler:

1-) Bizlere az çok iyi olduğun alanlarda gönüllü katkı sun, yükümüzü hafiflet.

2-) Bize takıl, kendini geliştir, zamanı gelince işleri devral.

Seçilecek arkadaşlarımız için çeşitli burs imkanları söz konusu.

Son başvuru 7 Temmuz Salı günüdür.

Hem hanımefendiler hem beyefendiler çağrımıza katılabilirler.

Alttaki bağlantıya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz:

Yorumlar(39)

1. Cevapla
    ACHETNAMBEKET MBOMBO NJI ABDOUL AZIZ says:

Ben Afrika’da yaşıyorum. Takılmak istiyorum

Deniz Hilal says:

Merhaba, ben başvuru yapamıyorum… Butona boş tıklıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

UGED says:

Merhabalar. Bilgisayar kullanarak Chrome tarayıcı ile formu doldurmayı deneyin lütfen. Yine sorun çıkarsa başka bir bilgisayarda denemenizi rica ederiz.

2. Cevapla
    Zeynep Ezgi Şimşek says:

Ben inşaat mühendisliği öğrencisiyim ve bu yaz şantiyede çalışıyorum ve bölümüm hakkında yazılar yazıyorum.Eğer kabul ederseniz yazılarımı sizinle paylaşmak isterim.gençler olarak iş hayatındaki verimliliğimiz ve yeteneklerimiz farkına varıp şimdiden bu özelliklerimizin üstüne yönelip dünyaya fikirlerimizi sunabiliriz.

3. Cevapla
    Elif Özkaraaslan says:

Bu duyurunuz üniversite mezunları için de geçerli mi acaba?

4. Cevapla
    Enes Acar says:

Merhabalar, başvuru linkinde sorun mu var acaba? Etkileşimde bulunamıyorum.

UGED says:

Merhabalar. Sorunsuz bir deneyim için mümkünse bilgisayardan Chrome tarayıcı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Vera says:

Dediğiniz gibi yapmama rağmen ben de başvuru sayfasına ulaşamıyorum.

UGED says:

Nasıl bir problem yaşıyorsunuz?

• Enes says:

“Başvuru için tıklayınız.” kısmına tıklanmıyor. Ne bilgisayardan, ne de telefondan.

• Enes says:

Şimdi fark ettim. “Başvuru için tıklayınız” a tıkladıktan sonra tüm görüntüde açılması gereken bildirim sayfanın en üst kısmında gözüküyor. Tıkladıktan sonra sayfanın en üstüne giderseniz görebilirsiniz.

• UGED says:

Merhabalar. http://genc.in/yaz20 adresinden formu doldurabilirsiniz.

5. Cevapla
    Tunahan Alaftekin says:

Bağlantı açılmıyor

6. Cevapla
    rumeysa says:

merhabalar ben sosyal hizmet öğrencisiyim çizimler yapıyorum başvuru formunda bir düşüncemi eklemeyi unutmuşum. Eklemek istediğim düşünce eğer yeteneğimi bir amaca bağlarsam daha iyi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Başvuru formuna tekrar giremediğim için ekleyemedim bunu da dikkate alırsanız çok sevinirim.

7. Cevapla
    Şule says:

merhaba, başvuru butonu maalesef çalışmıyor

UGED says:

Merhabalar. http://genc.in/yaz20 adresinden formu doldurabilirsiniz.

Şule says:

merhaba, formu doldurdum fakat bu sefer de “veri Doğum Tarihi formatı geçersiz” gibi bi uyarı alıyorum 🙁

Firdevs says:

Bende de aynı uyarı oluyor, siz düzeltebildiniz mi?

• UGED says:

8. Cevapla
    ASLIHAN DAĞLAR says:

Chrome tarayıcı üzerinden giriş yaptım fakat bağlantı açılmıyor haberiniz olsun.

9. Cevapla
    Sıtkı says:

Farklı tarayıcılarla denememe rağmen bağlantıya tıklayamıyorum

10. Cevapla
    ssss says:

chromedan gırıyorum ama acılmıyor baglantınız

11. Cevapla
    elif says:

bağlantı açılmıyor google chrome ile denememe rağmen

12. Cevapla
    hilal says:

Başvuru linkinde sıkıntı var sanırım başvuru yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

13. Cevapla
    Hüseyin Sami Doğruyol says:

Merhaba kursa katılma yaş aralığı nedir acaba?

UGED says:

Merhabalar. Herhangi bir kısıt bulunmamaktadır.

14. Cevapla
    Menşure Zeynep ARSLAN says:

Fotoğraf yükleyemiyorum

UGED says:

Merhabalar. Yalnızca .jpg ve .png formatında fotoğraflar kabul edilmektedir.

15. Cevapla
    Esra says:

Dosya seç butonuna basmama rağmen çalışmıyor. Başvuru formum tamamlanamadı malesef.

Bir Yorum Yap