Beytülmakdis Senindir Kış Kampı

Uluslararası Genç Derneği ve Uluslararası Genç Aktivistler Derneği`nden, Beytülmakdis’in kurtuluşunun hamasi söylemlerden değil ilmi temelli çalışmalardan geçtiğinin bilincinde olan gençler için harika bir kamp programı:

“Beytülmakdis Senindir Kış Kampı”

Beytülmakdis hususunda yetkin, birbirinden özel konukların ağırlanacağı, kampa katılan gençler arasından bir gencin Kıble Tur’un destekleri ile Beytülmakdis’e (Kudüs’e) gitme imkanına erişeceği ve 50 dertli gencin bir araya geleceği kampımıza katılmak için Marmara Bölgesi’nde bulunan illerden birinde (İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Yalova’da) öğrenim görüyor olmak ve erkek olmak yeterli.

Marmara Bölgesi’nde lisans öğrenimlerine devam eden erkek öğrenciler için hususi olarak tertip edilen “Beytülmakdis Senindir Kış Kampı” 7-8-9 Aralık tarihlerinde Büyükçekmece Celaliye’de Plaj Resort Dorra 6 Hotel’de gerçekleştirilecek.

Kampa başvurmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp formu doldurmanız yeterli:

KAMP PROGRAMI
Erkan Helvacı Genç Aktivistler Genel Başkanı Kudüs’ün Dünü Bugünü
Abdullah Cahit Dinç Minberi Aksa Genel Koordinatörü Filistinlilerin Kimliğine Yapılan Saldırılar
Dr. Muin Naim Filistinli Yazar Aktivist Aksa`nın Korunmasında  Gazze’nin Önemi
Azmi Erkan Kudüs Kandilleri Derneği Genel Başkanı Osmanlıda Kudüs
Süleyman Aydın Burak Derneği Başkan Yardımcısı Mescid-i Aksa’nın İslam Dininde Yeri ve Önemi

Muharrem Güneş Beytülmakdis Öncüleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tarihsel Süreç İçerisinde Kudüs
Muhammed Mişeniş FİDDER Genel Başkanı Filistinli Mülteciler, Esirler ve Tutuklular
Dr. Said Elhac Filistinli Yazar Siyasi Analist Oslo Anlaşması Sonrası Filistin’in Devlet Yapısı
Mervan Ebu-Musab Filistinli Aktivist İşgal Hapishanelerinde 20 yıl
Süleyman Ragıp Yazıcılar Genç Derneği Genel Başkanı Bir Yazarın Gözünden Kudüs Notları